Storms verliest klaagzang over dwdd (maar wint wel poedelprijsje)

13 June 2011

Daar is-ie dan, de uitspraak van de Raad voor de Journalistiek inzake het beruchte DWDD-'debat' tussen mij en P. Storms. Het 5-koppige - nadrukkelijk niet juridische of rechtsprekende - college heeft zes weken nodig gehad om tot de conclusie te komen die iedere normale tv-kijker al eerder had getrokken: natúúrlijk valt er voor Pieter en Nina Storms niets te klagen over hun optreden in DWDD. Een demasqué waar ze zelf om vroegen. De 'privacy' van dit demonische duo is niet geschonden. En ja, ik mag mevrouw Aka-Brink-Storms-Vleeschdrager best 'jouw aanstaande ex' en hem 'golddigger' noemen. Dus: exit Pieter. Maar...

Pietertje piept bij de meester: jortje mag mij niet plagen!!

29 April 2011

Hij had het al 'ns strijdlustig aangekondigd, na ons geruchtmakende tv-treffen. Hij, de heer P. Storms, zelfbenoemd hoeder van de journalistiek en geplaagd echtgenoot van de succesvolle internetentrepreneuse Nina Aka-Brink-Storms-Vleeschdrager, zou zich gaan beklagen bij de Raad voor de Journalistiek. Immers, Jortje mag Pietertje niet plagen.

Eindelijk, dat zwitserleven gevoel

22 April 2011

Enige en algemene kennisgeving: vandaag heeft een groep van 20 (ex-)redacteuren van (voorheen) Quote Media een schikking bereikt met Zwitserleven. Vier jaar lang woekerde de ruzie voort, maar uiteindelijk heb ik met advocaat Hendrik Jan Bos een fijne deal losgepeuterd.

Pagina 7 van 12