Schelmenstreken zkh staatsgeheim?

11 February 2010

Brrr!! op 'de krukken' bij DWDD: geheimpjes die wij van Vadertje Staat niet mogen weten. Het gaat allemaal om de schelmenstreken van ZKH Prins Bernhard. Mag de waarheid, mede met het oog op de aanstaande troonbestijging van zijn blonde kleinzoon, vijf jaar na zijn dood, 34 jaar na 'Lockheed' en zestig jaar na de 'Indië-kwestie' eindelijk een keer aan de onderdanen bekend gemaakt worden?

VAN BRAM TOT NINA: RUZIE MAKEN ALS ROEPING

08 February 2010

Toen ik nog even young als angry was, biechtte ik in de TV Show van de heer I. Niehe met sardonisch genoegen mijn motto op: 'Als minstens de helft van de bevolking mij haat, ben ik tevreden'. Al verwijten omstanders mij toenemende mildheid, na twintig jaar journalistieke ruzies en juridische gevechten meen ik aanspraak te maken op minstens de bruine band modderworstelen. Met ruzie maken is het als met alle andere sporten: perfectie vergt talent, inzet en een beetje geluk.

Gekko is back!

04 February 2010

De film Wall Street wakkerde in mij de interesse voor lage praktijken in de haute finance aan. Na 23 jaar brommen stapt Gordon 'Greed is Good' Gekko uit de cel. Is de breteldrager aller breteldragers sadder & wiser, of nog even zelfzuchtig als we 'm kennen? We zullen zien, vanaf 22 april draait Wall Street.

D-DAY VOOR ZKH: ANJER IN, EN GAAN!

30 November 2009

Morgen is-ie vijf jaar aan het hemelen, vandaag publiceer ik met jurist/historicus Harry Veenendaal de dagboeken van hofdignitaris mr. dr. Gerrie van Maasdijk. Titel: 'ZKH Hoog spel aan het hof van Zijne Koninklijke Hoogheid'. Moraal: niet alleen 1956 (Hofmans) en 1976 (Lockheed) zijn spannende jaren geweest voor de monarchie, misschien nog wel riskanter was het jaar 1950. Vraag: wat was de betrokkenheid van Bernhard?

Pagina 11 van 12